http://jaisaeducativos.net/1314-thickbox_atch/educar-en-verd.jpg

Educar en verd

Els nens i nenes d'avui passen la major part del seu temps en espais tancats, asseguts, mirant una pantalla i, pràcticament, ja no gaudeixen de moments de joc autònom a l'aire lliure. La seva creixent aïllament del món natural s'intenta compensar amb un excés de productes i tecnologia que suplanten als éssers de la natura. Els nens necessiten la natura. 

Más detalles

L9788499800943

Al comprar este producto puede obtener hasta 1 punto de fidelidad. Su carrito totalizará 1 punto que se puede(n) transformar en un vale de descuento de 0,20 €.

Disfrútalo por

17,00 €

Disponibilidad: Disponible

Advertencia: ¡Últimos artículos en stock!Tiempo de entrega: 24-48h +info

Envío gratis a partir de 80 €!

Detalles del envio

Els nens i nenes d'avui passen la major part del seu temps en espais tancats, asseguts, mirant una pantalla i, pràcticament, ja no gaudeixen de moments de joc autònom a l'aire lliure. La seva creixent aïllament del món natural s'intenta compensar amb un excés de productes i tecnologia que suplanten als éssers de la natura. Els nens necessiten la natura. Se senten espontàniament atrets per ella i, en el seu contacte, es desenvolupen de manera més saludable a tots els nivells: físic, emocional, mental, social i espiritual. Estar a l'aire lliure, en interacció directa amb la vida, hauria de ser reconegut (i exercit) com un dret fonamental de la infància, en les nostres societats.

  • Medidas embalaje: 16.5x1x23.5 cm
  • Peso paquete 0.250 kg

No hay comentarios de clientes por ahora.