En Jaisa Educativos estamos de liquidación total. Con el objetivo de renovar por completo nuestros materiales vaciamos nuestro almacén para traeros muchas novedades y lo vendemos todo al 20% de descuento. Esta oferta de liquidación no es compatible con el envío gratis ni con otros cupones de descuento.

El seu fill, una persona competent

La institució familiar passa per moments crucials en què els valors destructius que caracteritzaven la convivència en els models tradicionals i jeràrquics -com l'obediència, la violència física i emocional, o la conformitat- poden i han de transformar-se.

Más detalles

L 978-84-245-2750

Disfrútalo por

14,24 €

17,80 €

-20%

Disponibilidad:   Disponible

Advertencia: ¡Últimos artículos en stock!Tiempo de entrega: 24-48h +info

Envío gratis a partir de 80 €!

Detalles del envio

Más

La institució familiar passa per moments crucials en què els valors destructius que caracteritzaven la convivència en els models tradicionals i jeràrquics -com l'obediència, la violència física i emocional, o la conformitat- poden i han de transformar-se. Just a l'arrel de molts conflictes quotidians s'hi troba la incapacitat del pares de convertir el seu amor pels fills en un comportament que expressi veritalblement aquest amor i de transformar les seves bones intencions en una interacció fructífera.

Els infants són persones competents que poden ensenyar-nos el que nosaltres necessitem aprendre. Ens donen les claus que ens permeten recuperar la nostra competència perduda i ens ajuden a evitar els models educatius que ha no són útils, sinó més aviat destructius. Aprendre dels nostres fills exigeix molt més que simplement parlar democràticamente amb ells.

 

Jesper Juul, conegut internacionalmente pels seus llibres dedicats a pares i professionals, ens proporciona les claus d'un nou paradigma que possibilita una convivència harmònica basada en la comprensió i el respecte mutu. A

Ficha técnica

  • Medidas embalaje: 14.5x1x21.5 cm
  • Peso paquete 0.300 kg

Comentarios

No hay comentarios de clientes por ahora.

PrestaShop
Nienhuis Montessori
-->