En Jaisa Educativos estamos de liquidación total. Con el objetivo de renovar por completo nuestros materiales vaciamos nuestro almacén para traeros muchas novedades y lo vendemos todo al 20% de descuento. Esta oferta de liquidación no es compatible con el envío gratis ni con otros cupones de descuento.

El nen feliç

El nen feliç és el resultat d’aquesta experiència doble com a professional i com a mare decidida a integrar ambdós enfocaments. La clau de la felicitat, de la solució possible dels conflictes diaris, és l’autoestima, concepte que al•ludeix no al simple envaniment, sinó a la manera en que cada individu es veu a si mateix i els sentiments que li suscita. 

Más detalles

L 978-84-9784-258-7

Disfrútalo por

13,60 €

17,00 €

-20%

Disponibilidad:   Disponible

Advertencia: ¡Últimos artículos en stock!Tiempo de entrega: 24-48h +info

Envío gratis a partir de 80 €!

Detalles del envio

Más

El nen feliç és el resultat d’aquesta experiència doble com a professional i com a mare decidida a integrar ambdós enfocaments. La clau de la felicitat, de la solució possible dels conflictes diaris, és l’autoestima, concepte que al•ludeix no al simple envaniment, sinó a la manera en que cada individu es veu a si mateix i els sentiments que li suscita.
En la conformació d’un model d’autoestima sòlid intervenen l’acció dels pares, el medi familiar que ells construeixen al seu voltant i la relació que els uneix: El nen feliç no es redueix a l’enumeració de les condicions necessàries per la felicitat d’un nen, també ofereix als pares un seguit d’indicacions pràctiques i, mitjançant l’anàlisi dels diferents factors que prenen part a les relacions familiars, de consells per aconseguir una educació millor i més valuosa al si de la família.

Idioma: Catalán

Ficha técnica

  • Medidas embalaje: 13x1.5x19.5 cm
  • Peso paquete 0.250 kg

Comentarios

No hay comentarios de clientes por ahora.

PrestaShop
Nienhuis Montessori
-->