En Jaisa Educativos estamos de liquidación total. Con el objetivo de renovar por completo nuestros materiales vaciamos nuestro almacén para traeros muchas novedades y lo vendemos casi todo al 20% de descuento. Esta oferta de liquidación no es compatible con el envío gratis ni con otros cupones de descuento.

No vull anar a l´escola

Un llibre imprescindible per conèixer de primera mà el dia a dia d'un moviment educatiu cada cop més present i consolidat en la nostra societat.

Más detalles

L-9788490308776

Disfrútalo por

8,25 €

10,31 €

-20%

Advertencia: ¡Últimos artículos en stock!Tiempo de entrega: 24-48h +info

Envío gratis a partir de 80 €!

Detalles del envio

Más

Després de la mort de la seva dona i d'un difícil periple personal i professional que el porta d'Amsterdam a la Catalunya Central i dels carrers de la Barcelona bohèmia a la presó d'Eivissa, en Frank ha de fer front a una última prova: el seu fill no vol anar a l'escola.
Prenent aquesta línia argumental com a base, l'autor ens porta de la mà a un recorregut íntim i proper pel món de l'educació alternativa, oferint-nos una visió propera i càlida de la realitat de les escoles lliures i de l'educació en família actual al nostre país.
Un llibre imprescindible per conèixer de primera mà el dia a dia d'un moviment educatiu cada cop més present i consolidat en la nostra societat.

Idioma: Catalán

Ficha técnica

  • Medidas embalaje: 15x1.5x21 cm
  • Peso paquete 0.350 kg

Comentarios

No hay comentarios de clientes por ahora.

PrestaShop
Nienhuis Montessori
-->