En Jaisa Educativos estamos de liquidación total. Con el objetivo de renovar por completo nuestros materiales vaciamos nuestro almacén para traeros muchas novedades y lo vendemos casi todo al 20% de descuento. Esta oferta de liquidación no es compatible con el envío gratis ni con otros cupones de descuento.

La meva germana Paula (Catalán)

Unes paraules per a pares, mestres i altres educadors: Quan la mort arriba a casa, sigui per la pèrdua d'un avi o àvia, tiet o tieta, mare o pare, és molt difícil i dramàtic per a la família. Però el fet encara és més colpidor si la mort és d'un nen o d'una nena. Sovint els pares estan tan aclaparats jpel dolor que els és molt difícil consolar els germans o germanes. 

Más detalles

L-978-8498466942

Disfrútalo por

5,50 €

6,88 €

-20%

Advertencia: ¡Últimos artículos en stock!Tiempo de entrega: 24-48h +info

Envío gratis a partir de 80 €!

Detalles del envio

Más

Unes paraules per a pares, mestres i altres educadors: Quan la mort arriba a casa, sigui per la pèrdua d'un avi o àvia, tiet o tieta, mare o pare, és molt difícil i dramàtic per a la família. Però el fet encara és més colpidor si la mort és d'un nen o d'una nena. Sovint els pares estan tan aclaparats jpel dolor que els és molt difícil consolar els germans o germanes. "La meva germana Paula" pretén fer veure als nens i a les nenes, amb una lectura guiada per un adult, que les persones que es moren sempre forment part de la nostra vida. Els nens necessiten saber que la vida continua i que a la seva llar podran superar la immensa tristesa que senten. És important escoltar el nen, deixar-li transmetre el que pensa, que expressi les seves pors i els seus dubtes davant l'absència física del seu germà o germana per tal que no confongui realitat amb fantasia. Els contes ens ajuden a obrir una vida de diàleg, identificant-nos amb els personatges i compratitn les nostres vivències. Els nens i les nenes tenen molt a oferir i entre tots podem començar de nou tenitn sempre amb nosaltres el record de l'ésser estimat. La vida pot tornar a ser normal i el nen ha de participar en la recuperació de la mateixa. La Carla, la protagonista del conte, troba suport en el seu entorn: els pares, els avis, la mestra... Tots estan al seu costat i l'ajuden a continuar vivint amb el record de la seva germana.

Idioma: Catalán

Ficha técnica

  • Medidas embalaje: 22x0.03x22 cm
  • Peso paquete 0.100 kg

Comentarios

No hay comentarios de clientes por ahora.

PrestaShop
Nienhuis Montessori
-->